Σύντομα ανακοίνωση για όρους, κατηγορίες και βραβεία

 

Γράφει:  ο Νικ. Μιχελάκης*

 

    Οι περιορισμοί στους τρόπους επικοινωνίας και εκδηλώσεων που επεβλήθησαν με τις νέες υγειονομικές συνθήκες, όπως αναφέρθηκε στο τελευταίο ΔΣ του ΣΕΔΗΚ, επιβάλλουν τον προσανατολισμό των προγραμματισμών του σε δράσεις οι οποίες μπορούν να πραγματοποιούνται στα πλαίσια των νέων υγειονομικών συνθηκών.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ

  Έτσι, προτάθηκε η οργάνωση διαγωνισμού Λογοτεχνίας (διηγημάτων,παραμυθιων, ποιηματων κ.α.)  και ζωγραφικής, σχετικά με την ελιά και το ελαιόλαδο, ο οποίος θα απευθύνεται σε πολλές κατηγορίες ενδιαφερόμενων και θα αποτελέσει ευχάριστη και χρήσιμη απασχόληση κατά την παραμονή στα σπίτια λόγω της πανδημίας.

   Το γενικό σχέδιο του διαγωνισμού όπως το περιεχόμενο των εργων, οι κατηγορίες υποψηφίων, το είδος των βραβείων και ο τρόπος και χρόνος απονομής τους θα καθοριστούν μετά από εισήγηση οργανωτικής επιτροπής την οποία εξουσιοδοτήθηκε να συγκροτήσει ο Πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ.

  

{module Newsletter Banner}

   Ωστόσο σχετικές προτάσεις από όποιους ενδιαφέρονται για το θέμα είναι ευπρόσδεκτες στo e-mail: info@sedik.gr ή στο τηλέφωνο 28210 50800.

 

 

*Ο Νίκος Μιχελάκης, είναι Δρ. Γεωπόνος, πρώην Δ/ντης του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ. Τα άρθρα του εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕΔΗΚ. Μπορούν να αναδημοσιευτούν μόνο μετά από άδεια του ίδιου. nmixel@otenet.gr